Algemene gebruiksvoorwaarden Hartwacht

Maakt u gebruik van een eHealth programma van de HartWacht? Lees dan hier de algemene gebruikersvoorwaarden van Hartwacht.

Algemene gebruiksvoorwaarden Hartwacht CCN

Indien u patiënt bent van CCN verwijzen wij u naar de CCN-specifieke algemene gebruikersvoorwaarden van Hartwacht.

In de Heart for Health-app gebruiken wij de volgende gegevens:

Locatie (Geschatte locatie én nauwkeurige locatie)

Wanneer u een meetapparaat koppelt, kan de Heart for Health app om toegang tot uw locatie vragen om de meetfunctionaliteit in te schakelen. Deze toestemming, of het nu gaat om een geschatte locatietoestemming of om een precieze locatietoestemming, wordt gevraagd afhankelijk van het type apparaat dat u van plan bent te gebruiken.

Locatie is vereist naast de Bluetooth-toestemming bij verbinding met de volgende apparaten: iHealth Track, iHealth Lina, Omron HEM-9120.

 

Bluetooth

Bluetooth-connectiviteit is ook vereist bij het koppelen van de volgende apparaten: iHealth Track, iHealth Lina, Omron HEM-9120. Deze toestemming is nodig om gegevens van het meetapparaat naar de Heart for Health app te kunnen verzenden en deze om te zetten in geldige metingen.

 

Microfoon

De Heart for Health-app heeft alleen toestemming voor de microfoon nodig als u probeert het Kardia Mobile-apparaat te koppelen. Deze toestemming is vereist om te kunnen communiceren met de Kardia Mobile-sensoren en de verzonden gegevens om te zetten in ECG-metingen.

 

Externe opslag lezen/schrijven

De Heart for Health-app heeft toestemming nodig om te lezen/schrijven in de externe opslag van de telefoon om de PDF-functionaliteit van de app in te schakelen (om metingen van de Heart for Health-app te delen) en ook om de functionaliteit van de AliveCor Kardia SDK mogelijk te maken.