Wij helpen u vooruit

Onze ervaringsdeskundigheid is uniek. We weten wat er speelt en we spreken uw taal. Toenemende druk op de zorg, efficiency-eisen, procesverbeteringen en ga zo maar door: we kennen het, want ons DNA komt uit de zorg. Maar we weten ook hoe slimme software die druk kan verlichten. We helpen u graag een stap verder. 

Toekomstbestendig, op basis van ervaring

Heart for Health bouwt sinds 2007 EPD’s. Cardiologie Centra Nederland (CCN) was onze ‘launching customer’, en onze lijst van referenties omvat inmiddels een mooie doorsnede van ZBC’s en focusklinieken.

In 2020 lanceerden we MedicalPortal 2.0. Al onze praktijkervaring en kennis is hierin samengebald tot een krachtig EPD dat zich voor elke kliniek geheel op maat laat kneden. Zodat uw EPD toekomstbestendig is, en uw mensen de toenemende zorgdruk aankunnen.

Ons Team

Jong en enthousiast met een specifieke drive om onze kennis en kunde toe te passen op een sector die ons dierbaar is, dit is wat ons als team kenmerkt. Vanuit onze verschillende achtergronden dagen we elkaar uit om producten en diensten te ontwikkelen om de zorg uitstekend en betaalbaar te houden. Onze oprichters komen uit de zorg, we begrijpen hierdoor de zorgprocessen als geen ander. En natuurlijk hebben we een scherp oog voor innovatieve technologie, no-nonsense processen en intuïtieve gebruiksvriendelijkheid.

Igor Tulevski

CEO en oprichter

Als cardioloog weet ik hoe goede IT kan bijdragen aan excellente zorg. Vanuit de zorg voor de zorg.

Borut Stavrov

CTO

Met technologische innovatie kunnen we vooruitstrevend zijn in het bieden en ervaren van de juiste zorg.

Julia Makhmoudova

COO

Neem de proef op de som!

Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie. Of vraag de online demo aan, en oordeel zelf.

Uw gegevens

Neem contact met mij op voor:

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.