Zorgverleners ontzorgen

Bied automatische checks en hulp bij administratie voor uw zorgverleners.

Zorgprocessen inzichtelijk

Ondersteun de manager met zorg-timelines en een helder dashboard voor beleids- en processturing.

Patientparticipatie

Betrek de patiënt door inzicht in het eigen dossier en gegevens via het PGO.

Voldoen aan VIPP 5

Kies voor het behalen van de VIPP 5 subsidie doelen dankzij gestandaardiseerde vastlegging van medische gegevens en uitwisseling met PGO’s conform MedMij Afsprakenstelsel.

Gebruiksvriendelijk

MedicalPortal 2.0 is aanpasbaar. De essenties staan altijd overzichtelijk en herkenbaar op één scherm.

Zorg op afstand

Organiseer eenvoudig digitale consulten en telemonitoring, daarmee waarborgt u toekomstbestendige zorg.

Agenda

De MedicalPortal Agenda is dé basis voor een eenduidig en gestroomlijnd proces van agendavoering. Het hart van uw logistieke proces wordt per dag, week of maand getoond. Door integraal gebruik te maken van meerdere resources, locaties en agenda’s, biedt de Agenda een transparant inzicht en overzicht van afspraken, naast unieke mogelijkheden om deze effectief in te zetten.

Afspraak beheren

Bij het beheer van afspraken-agenda’s is het altijd de uitdaging om capaciteit en vraag naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Vanuit onze ervaringsdeskundigheid hebben we daar een bewezen en efficiënt proces voor ontwikkeld. Op die manier ontzorgt en begeleidt de techniek uw medewerkers. Medical Portal geeft dusdanig veel inzicht in de beschikbaarheid van personeel en resources, dat u flexibel, efficiënt en geïntegreerd de afspraken kunt plannen. Onze ingebouwde Agenda-templates helpen u bovendien om efficiënt en effectief - dus zonder verlies - uw agenda te beheren. 

Meervoudig registreren

Het loont om verplichte, terugkerende registraties eenmalig te configureren voor meervoudig gebruik. Denk aan ICD-10, verrichtingen en diagnose-informatie. De geïntegreerde zorgstraat van Medical Portal faciliteert dit, met een template voor de verplichte registraties. Zo helpt de techniek om de registratielast voor artsen te verminderen, en tegelijk het inzicht en de voorspelbaarheid van uw financiële processen te vergroten.
In de praktijk is vastgesteld dat deze unieke registratiewijze van Medical Portal kan leiden tot 15x minder uitval. Dit resulteert uiteraard in een versnelling van uw cashflow, gecombineerd met een administratieve lastenvermindering.

Overzichtelijk medisch dossier

Medical Portal beschrijft alle stappen van het zorgproces overzichtelijk in het medische dossier. Het gebruik van OpenEHR en formulieren die op uw eigen specialisme afgestemd zijn, draagt eveneens bij aan de inzichtelijkheid. Tweeledig lezen en schrijven is bovendien direct mogelijk.
Verder kenmerkt Medical Portal zich door het slim hergebruiken van gegevens binnen het EPD. Dat doen we met digitale vragenlijsten uit consultvoorbereiding, door het overerven van gegevens en door een unieke gecodeerde structuur van de medische gegevens. Bijvoorbeeld worden gegevens hergebruikt in de specialistenbrief, terwijl de inhoud ook als afschrift wordt gedeeld in het patiënten-portaal. Verder zijn - dankzij de codering - in onze business-intelligence omgeving unieke en inhoudelijke management-rapportages samen te stellen.

Patiënten-portaal

De medicus wil tegenwoordig sámen met de patiënt werken. Het patiëntportaal van Medical Portal biedt die mogelijkheid. U kunt het systeem bijvoorbeeld zo instellen dat altijd een afschrift van het medisch dossier (BgZ) beschikbaar is voor de patiënt. Ook kunt u de patiënt, als u dat handig vindt, zelf afspraken laten maken op vrije tijdsloten in de agenda. Verder biedt Medical Portal een rijk palet aan tools zoals (consult)voorbereidende vragenlijsten, opties voor chatberichten en afhandeling van taken. Door dit alles bent u goed voorbereid op een toekomst waarin de betrokkenheid en het eigen initiatief van de patiënt verder aan betekenis zullen toenemen.

Dit EPD werkt soepel. Alles in 1 oogopslag, lekker overzichtelijk. Het ondersteunt zorgprocessen intuïtief.

De specialist

VIPP

VIPP

Het EPD MedicalPortal 2.0, gekoppeld aan onze DVZA-kwalificatie, stelt u in staat om de module-deadlines van de VIPP 5 subsidie-doelstellingen tijdig te behalen. Onze conformatie aan het OpenEHR platform geeft daarbij de gelegenheid conform de BgZ te registreren. 

Weten hoe Heart for Health ICT u daarbij helpt? Lees dan de uitgebreide VIPP 5 Whitepaper.

Meer weten?

Neem meteen contact met ons op.

Neem de proef op de som!

Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie. Of vraag de online demo aan, en oordeel zelf.

Uw gegevens

Neem contact met mij op voor:

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.