Monitoring

Alle zorg-informatie (vragenlijsten, meetgegevens) wordt doorlopend digitaal verzameld. Onze gevalideerde algoritmes selecteren daaruit de essenties en vitale waarden, zodat alleen relevante informatie op uw Dashboard en in het EPD verschijnt.

Lees meer

Communicatie

Succesvolle eHealth vergt goede interactie met de patiënt. Daarvoor zijn handige functies ingebouwd zoals videobellen en gepersonifieerde gezondheidsvoorlichting. Met continue tevredenheids- en gebruiksonderzoek monitoren wij hoe onze applicatie hierop scoort.

Lees meer

Integratie met zorgproces

Een nieuw e-Health pakket moet natuurlijk passen bij uw bestaande ICT (EPD’s, portalen, bronsystemen). Dat is geen probleem, want ons platform is gebaseerd op erkende, open standaarden. Dat staat garant voor naadloze integratie en optimale zorg.

Lees meer

eHealth

Onze eHealth applicatie geeft u altijd de juiste informatie op het juiste moment.
Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? Door diepgaande medische kennis te koppelen aan praktische expertise over zorgprocessen.

Met als resultaat: een domein-overstijgend, integraal e-health systeem, dat modulair kan worden uitgebouwd en uitgebreid voor diverse zorgpaden en ziektebeelden. En waarin we altijd de informatie zullen blijven doseren: we overvragen de patiënt niet, en we overladen de zorgverlener niet. Dat helpt.

Deze eHealth propositie omvat monitoring, communicatie en integratie met het zorgproces.

Het betrekken van onze patiënten tijdens het gehele zorgproces en thuis is voor ons van cruciaal belang.

De specialist

Telezorg Implementatie Service van Heart for Health

In uw opdracht verstrekken wij gekoppelde medical devices (b.v. iHealth, Kardia, OMRON) aan uw patiënt, ondersteunen het gebruik continue, en verzorgen de monitoring. U wordt uitsluitend gealarmeerd als het zorg-protocol daarom vraagt. Dus wilt u een efficiency-slag maken in Telezorg bij bv. HF, AF, COPD of DM, vraag dan nu meer informatie aan over deze nieuwe service.

Monitoring

Monitoring

Een digitale vinger aan de pols, dat verstaan wij onder monitoring. Dit kan door middel van vragenlijsten en metingen van vitale waarden (met evt. gekoppelde devices). Alles doen we om samen beslissen intelligent mogelijk te maken gedurende het gehele zorgproces. Van een digitale anamnese voor consultvoorbereiding tot PROMs/PREMs (inclusief ICHOM sets) en/of het verzamelen van belangrijk vitale waarden gedurende langere tijd. Data wordt gefilterd teruggekoppeld naar de zorgverlener op een intuïtief dashboard en EPD, omdat onze gevalideerde algoritmes de verzamelde data omzetten naar informatie welke relevant is voor de zorgverlener en de patiënt.

Bekijk de monitoring apparatuur

Mockup iPhone

Communicatie

Interactie met patiënten is de basis voor succesvolle eHealth. Hoe wij dit meten? We bepalen dit aan de hand van continue tevredenheidsonderzoek en daadwerkelijk gebruik van de applicatie (adoptie). Verschillende functies helpen de zorgverlener hierbij, van videobellen en chatten tot aan het geautomatiseerd en/of persoonlijk toesturen van informatie omtrent de behandeling, aandoening en leefstijl.

Integration

Integratie met zorgproces

Het onderliggende platform is gebaseerd op standaarden zoals OpenEHR en FHIR, HL7 etc. wat garant staat voor optimale gegevens opslag en uitwisseling met EPD’s, portalen en andere bronsystemen. Dit betekent voor zorgverleners dat Heart for Health naadloos geïntegreerd kan worden in het zorgproces met als doel deze te vereenvoudigen en efficiënter te maken. Voor patiënten betekent dit optimale zorg.

Heart for Health is verbonden met diverse bronsystemen waaronder de grootste vendoren EPIC, ChipSoft, Medicom etc.

Heart for Health is als DVZA compliant met het MedMij Afsprakenstelsel. Integratie van enerzijds MedMij en anderzijds OpenEHR standaardisatie, maken een inzichtelijk en interoperabel platform functioneel mogelijk.

Veilig

Privacy en data-security zijn bij Heart for Health gegarandeerd, conform de NEN 7510 / ISO 27001 certificering.

Het betrekken van onze patiënten tijdens het gehele zorgproces en thuis is voor ons van cruciaal belang. Het slim het omzetten van data in relevante informatie is voor mij en mijn collega’s daarbij essentieel.

De specialist

Meer weten?

Neem meteen contact met ons op.

Neem de proef op de som!

Wij sturen u graag vrijblijvend meer informatie. Of vraag de online demo aan, en oordeel zelf.

Uw gegevens

Neem contact met mij op voor:

Bedankt voor uw aanvraag

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.